Založ si blog

Covid-19 alternatívny pohľad na vznik pandémie.

Motto:Pravda je dcéra času.

Všetko je zo všetkým prepojené navzájom, pôsobí na seba.

Myslím že v prvom rade je treba si uvedomiť účel,dôvod pobytu v tomto „dome“. Ježiš učil,že jeho otec má viacero „domov“-t.j viacero vibračných rozsahov-viď tématika Jãkobovho rebríka.Na každej tejto vibračné úrovni existuje život,intelekt,prejav ducha,spojený v určitom pomere s hmotou.

Duch,keď sa má zdokonaliť,musí prijať schránku,v našom prípade hmotné telo,cez ktoré príma rôzne informácie,zažíva rôzne situácie,vyhodnocuje ich,spoznáva božie zákony dané do stvorenia,zdokonaľuje sa.A keď sa mu zrúti“vnútorný vesmír“-ktorý je zrkadlom makroekonomického vesmíru,oddeľuje sa od neho,vracia sa do sveta vyšších vibrácií,pričom zo sebou nesie svoje zdokonalenie,ktoré ho zaradí do určitého „domu v jeho stvorení“ na základe zákona rezonancie.Egypťania nemali výraz pre smrť.Pre nich to bola cesta na západ,kde zapadajú hviezdy.

Na základe uvedených poznaní ktoré som dosiahol pozorovaním procesov prebiehajúcich okolo mňa,hmota v tejto vibračnej úrovni“domu“slúži na udržanie schránky-fyzického tela za účelom zdokonaľovania sa ducha.

Všetko vôkol nás,vegetácia, živočíchy, minerály majú svoj archetyp vo „vyššom dome“.Ich hmotný prejav je daný nám neviditeľným stvoriteľom,ktorý svojím intelektom uviedol chaos do harmónie,prejavenie v nižších vibráciách prejaveného sveta.

Egypťania hovoria o zrodení piatich detí- neférové bohyne Nút a Geba,Usir,Sutech,Eset a Nebthet a piateho HÒRA.

Títo neteri „na pozadí“generujú svet našej vibračnej úrovni.

Antilopy Cuda.

V JAR sa v určitých oblastiach premnožili Antilopy Cuda,ktoré obhrýzali kríky rastúce v buši.Holandský vedec spozoroval,že v oblastiach premnoženia Antilop Cuda odrazu došlo k úhynu Antilop,pričom pri pitve zistil,že sú najedené, no v žalúdku nedošlo k fermentácii listov z kríkov.Dôvod bola látka,ktorú do listov začali vylučovať kríky,keď sa dostali do situácie neschopnosti sa regenerovať.

Gaia-naša zem živiteľka.

Je na tomobdobne ako kríky v búši,na základe ľudskej činnosti,vytváranie exhalátov,nie je pri tak veľkom množstve schopnã regenerácie,tak neteri pristúpili k obmedzeniu ľudskej činnosti cez Covid-19,nakoľko pobyt na tejto vibračnej úrovni slúži na zdokonalenie ducha,nie na vytváranie chaosu a disharmònie.

Keď stvoril svet,vložil do neho svoje zákony.Jeho zákony nezaujímajú nedokonalé ľudské zákony,idú si tvrdo podľa seba,skôr či neskôr si presadia svoje.Jeden z týchto zákonov hovorí,že čo spôsobíš druhému,sám budeš musieť jedného dňa zažiť.

Tak aby škodcovia pochopili stav matky zeme,ako to je keď sa nemôže zregenerovať-emisie vo vzduchu,na základe tohto zákona regulátor-Covid19 napáda pľúca,pričom respirátory tiež svojím odporom navodzujú tento nekonfliktný pocit.Covid-19 v úlohe posla neterov neodíde, pokiaľ nenastane návrat k harmónii.

To je môj alternatívny pohľad na vzniknutú situáciu nie očami „konzumného človeka“ale očami filozofie starého Egypta

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1684x
Priemerná čítanosť článkov: 1684x

Autor blogu

Kategórie

Archív